DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

FCD

Sezóna 2013-2014

                                            

                                             Starší žáci  2013-2014

 

18. kolo: 15.6.2014  10:00 h   Černá Hora  - Drnovice   2:3

  V závěrečném kole letošní fotbalové sezóny  jsme přijeli na půdu tradičně velmi dobrého týmu - Černé Hory. Vzhledem k tomu, že se jednalo o úplně poslední zápas, dostal šanci větší počet našich hráčů. To se nakonec ukázalo jako rozhodující pro celý průběh utkání. V tomto utkání se s našim týmem loučil Davča"Jura Valaška"Dočekal, který končil hostování a v dalších sezónách se budeme muset obejít bez jeho služeb.

   V tomto utkání konečně naši hráči ukázali, že fotbal hrát umějí, hráli svou typickou kombinační hru, nechybělo nasazení v osobních soubojích i bojovnost. Už ve 3. minutě se do šance řítil Sysel, ale nezakončil. Domácí tak z jednoho rychlého protiútoku v 10. minutě přesně zakončili - 1:0. Poté se hra vyrovnala, oba týmy předváděli výborný kombinační fotbal. Domácí nám v 25. minutě utekli už o dvě branky, kdy domácí hráč dostal více prostoru před naší bránou a pěknou střelou zakončil - 2:0. Tak skončil i první poločas.

   Do druhého poločasu naši hráči nastoupili s odhodláním poprat se ještě o dobrý výsledek. Zvýšili obrátky, ještě zlepšili souhru a pohyb a i tolik potřebnou bojovnost, která jim několikrát v minulých utkáních chyběla. A výsledek se skutečně dostavil. V 15. minutě druhé půle se nekompromisní střelou prosadil Honzík Fiala - 2:1. Od té doby jsme utkání zcela ovládli  a bylo jenom otázkou času, kdy přidáme další branky. Ve 25. minutě se po pěkné kombinaci trefil Filip Beneš - 2:2. A o minutu později se po faulu na Štěpána Beránka trefil z penalty kapitán našeho týmu David Dočekal - 2:3. Závěr utkání jsme si už pohlídali a zaslouženě jsme si odvezli 3 body.

    Za tento zápas patří našim hráčům velké poděkování a to hlavně za to, že i přes nepříznivý průběh zápasu se nevzdali a svou bojovností a stále se zlepšujícím výkonem dokázali vývoj zápasu otočit a tento zápas dovézt do vítězného konce.

Sestava: Nečas - Dočekal/C/, Dvořáček, Fiala, Sysel, Beneš, Žáček, Beránek, Pavel R., Müller,  Sedláček, Ryzí, Okáč 

17. kolo: 8.6.2014  14:15 h   Drnovice - Vísky   3:3

 

Za velmi horkého počasí jsme v neděli nastoupili k poslednímu domácímu utkání letošní sezóny a zároveň k poslednímu domácímu utkání ve formátu 7+1. Soupeřem nám byli fotbalisté Vísek, kteří jsou sice v tabulce na posledním místě, ale nikdy neprodají svou kůži lacino. V domácím týmu dostali příležitost jak hráči s přípravky, tak hráči, kteří toho díky zranění moc neodehráli. V prvním poločase se hrál bojovný fotbal, kdy naši hráči měli herní převahu, hosté hrozili z rychlých protiútoků. Z jednoho takového útoku se ujali vedení 0:1. Ještě do konce poločasu jsme však dokázali vyrovnat po brance Filipa Sedláčka - 1:1. Ve druhém poločase jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu a po brankách Radima Pavla a Filipa Sedláčka jsme soupeři odskočili o dvě branky 3:1. Hosté však spoléhali na svého rychlého útočníka, který se nakonec dokázal prosadit a vyrovnal na konečných 3:3.

    Zápas byl velmi bojovný, dramatický až do konce. Pochvalu zaslouží všichni hráči přípravky - Stejskal, Toman a Valenčík. Jediné, co se snad dá našim hráčům vytknout je slabší fyzická kondice a až na vyjímky prohrávané osobní souboje. Na tom ale zapracujeme a do nové sezóny už to bude určitě lepší.

Sestava: Nečas - Dvořáček, Fiala, Sysel, Opluštil J., Beránek, Pavel R. Sedláček, Toman, Stejskal, Valenčík 

 

16. kolo: 1.6.2014  10:00 h   Drnovice - Ráječko   5:1 

Na "Den dětí" jsme sehráli další utkání jarní části, kdy jsme přivítali tým z Ráječka. Po remíze z prvního vzájemného utkání se očekával vyrovnaný souboj. Domácí trenér už mohl počítat z dvěma  uzdravenými hráči a opětovně tak mohl zamíchat sestavou. Hráči se mu za důvěru odvděčili a oproti utkání v Olomučanech hráli opět svůj výborný fotbal. Hlavně v prvním poločase se nám dařila kombinace, střelba, byli jsme lepší v osobních soubojích a soupeře jsme tak k ničemu nepustili a do poločasu jsme si vytvořili náskok 2:0. Ve druhém poločase jsme trošku polevili, nicméně jsme dál kontrolovali hru a soupeř dokázal po ojedinělé chybě vstřelit jedinou branku. Naši hráči se dál tlačili do zakončení a přidali ještě další tři branky. Střelcem zápasu byl Štěpán Beránek, autor 4 branek, jednou se trefil i navrátilec do sestavy Honzík Fiala.  Všichni doufáme, že naši hráči budou dále pokračovat v takových výkonech a předvádět hru na kterou je radost se dívat.

Sestava: Nečas - Dočekal, Pavel, Beránek, Müller, Beneš, Fiala,Sedláček, Ryzí/C/, Opluštil A., 

15. kolo: 23.5 .2014  17:00 h  Olomučany - Drnovice   3:1

Netradičně v pátek jsme sehráli další utkání této sezóny, tentokrát v Olomučanech. Bohužel, tento zápas se nezapíše do drnovské fotbalové historie nejlepším písmem. Naši hráči věděli, co je čeká, každý z nich věděl, co má na hřišti dělat, ale v samotném zápase bylo všechno jinak. Po hřišti se pohybovalo 7 stínů našich hráčů, na které jsme zvyklí a kteří odehráli velmi dobře zápas proti Kotvrdovicím. Chyběl důraz v osobních soubojích, nasazení, bojovnost, hráči nedodržovali rozestavení na hřišti, kupili chyby v obraně, zkrátka se přizpůsobili hře domácích a navíc ve všech uvedených fotbalových činnostech zaostávali. Proto zápas dopadl jak dopadl a domácí zaslouženě zvítězili. Naši hráči za celý zápas předvedli 3 fotbalové akce, kdy jednu z nich využil Filip Beneš. Doufáme, že naši hráči na tento zápas rychle zapomenou a vrátí se ke své hře, kterou až doposud předváděli a na kterou jsme byli zvyklí. Chválit v tomto zápase snad není ani koho, snad Davida Dočekala za snahu v druhém poločase a Filipa Sedláčka za fotbalovost.

Sestava: Nečas - Dočekal, Pavel, Žáček, Beneš, Sedláček, Ryzí,  Okáč, Opluštil A., Toman

 

14. kolo: 18.5.2014  10:00 h  Drnovice - Kotvrdovice   1:4

     V dalším zápase aktuálního ročníku soutěže jsme přivítali první tým tabulky -  Kotvrdovice. Hosté přijeli v plné sestavě, totéž se ovšem nedalo říct o naší sestavě, kde kvůli zranění chybělo několik hráčů základní sestavy. I přesto se naši hráči soupeře nezalekli a se soupeřem, který měl výškovou a rychlostní převahu se naši hráči vypořádali se ctí. Sice se nám úvod zápasu moc nepovedl a po dvou střelách jsme po 5. minutách zápasu prohrávali 0:2, to nic neměnilo na tom, že naši hráči na těžkém terénu neustále bojovali a co se týká fotbalovosti, byli lepší než soupeř. Do konce poločasu snížil po pěkné akci Filip Beneš a přišli i další šance, po kterých jsme mohli snížit. Hosté do poločasu přidali ještě jednu branku a to po závaru před naší brankou, kdy jsme nedokázali odkopnout míč.

    Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, naši hráči stále pokračovali v bojovném výkonu, hráli pěknou kombinační hru i na stále více nasáklém trávníku. Na pravé straně doslova řádil nejmladší hráč zápasu - Tomáš Toman, který doslova motal hlavu o dvě hlavy větším obráncům. Přišly i další šance, které jsme nevyužily a tak soupeř v závěru utkání upravil na konečných 1:4.

  Naši hráči zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon, nechyběla bojovnost, důraz v osobních soubojích a kombinace i na tak těžkém terénu a proti takovému soupeři.

Sestava: Nečas - Dočekal, Beránek, Muller, Pavel, Beneš, Sedláček, Ryzí,  Okáč, Pavlíček, Toman

 

 

 

13. kolo: 11.5.2014  10:00 h  Drnovice - Černá Hora   1:0

Za deštivého počasí a na mokrém trávníku jsme sehráli další zápas, tentokrát proti Černé Hoře. Vzhledem k tomu, že soupeř přijel pouze v 6-ti hráčích , tak jsme prvních 20. minut hráli 6x6 a to jsme soupeři "půjčili" jednoho z našich nejlepších obránců - Jendy " Puyola" Ryzího, který nakonec za soupeře odehrál celý zápas. I přes deštivé počasí se hrál bojovný a vyrovnaný zápas, kdy náš tým měl více ze hry, soupeře prakticky do žádné šance nepustil. V první půli jsme měli problémy v koncovce, málo jsme stříleli a když, tak vše vyřešil výborně chytající brankář soupeře. Ve druhé půli jsme se výrazně zlepšili v zakončování a některé šance už volaly po brance. Jak se blížil konec zápasu, tak soupeři už docházel dech a naši hráči zvýšili tlak na hostující bránu. Tento tlak vyvrcholil v poslední minutě utkání, kdy se po akci Adama Opluštila prosadil ve skrumáži před bránou Filip Beneš a zajistil nám zasloužené vítězství 1:0.  

Sestava: Nečas - Dočekal, Beránek, Muller, Pavel, Beneš, Opluštil A., Žáček, Ryzí,  Okáč, 

 

12. kolo: 4.5.2014  10:00 h  Vísky - Drnovice   0:9

 Pro první letošní plný bodový zisk jsme si přijeli do Vísek. Utkání jsme jednoznačně ovládli, domácí hráče jsme prakticky k ničemu nepustili, jasně jsme dominovali v osobních soubojích, souhře a individuálních herních činnostech. Čtyřmi brankami se v utkání blýskl Filip Beneš, tři branky vsítil Tomáš Toman, po jedné brance přidali Štěpán Beránek a Radim Pavel

 

Sestava: Nečas - Beránek/C/, Muller, Pavel, Beneš, Opluštil A. Sedláček, Ryzí,  Pavlíček, Toman

11. kolo: 27.4.2014  10:00 h  Ráječko - Drnovice   1:1

Pro další bodík z hřiště soupeře jsme si přijeli do Ráječka. Do utkání jsme vlítli doslova jako uragán a hned ve 3. minutě jsme šli do vedení a to po pěkné fotbalové akci dvojice Beneš - Opluštil, kdy druhý jmenovaný přesně zakončil svou neomylnou levačkou - 0:1. Domácí hráči v té době naši bránu prakticky neohrozili, byli jsme to my, kdo kontroloval průběh zápasu. Jenomže ve 24. minutě se domácí útočník opřel do míče z celkem uctivé vzdálennosti a k překvapení všech a hlavně našeho brankáře skončil míč v naší bráně - 1:1. Opět se potvrdilo staré známé " když nevíš co s míčem, tak vystřel". Ve druhém poločase jsme měli většinu času míč pod kontrolou, měli jsme i šance, bohužel tyto jsme neproměnili. Největší šanci na naše vítězství spálil už v nastaveném čase "Sysel" Opluštil, kdy se ocitl sám před brankářem, který jeho střelu bravurně vyrazil.

 

Sestava: Nečas - Beránek, Muller, Pavel, Beneš, Opluštil A./C/, Sedláček, Ryzí, Okáč, Pavlíček, Toman

 

 

10. kolo: 20.4.2014  13:45 h  Drnovice - Olomučany   1:1

V prvním domácím utkání jarní části jsme přivítali " těžké váhy" z Olomučan. Čekal nás tradiční soupeř s výškovou a hlavně váhovou převahou, se kterým jsme v minulosti sehráli několik vyhrocených zápasů. Možná i vzpomínky na minulost zůstali v hlavách některých našich hráčů poněkud déle. První poločas byl z naší strany trochu bojácný, i přes kombinační převahu a fotbalovost jsme se málo dostávali do zakončení a bránu hostů jsme prakticky neohrozili. Hosté tak v polovině prvního poločasu z ojedinělého, nicméně fotbalového protiútoku, šli do vedení 0:1. O přestávce se naši hráči uklidnili, promíchali jsme sestavu a výsledkem toho byla naše převaha na hřišti a konečně jsme se dostávali i do zakončení. Po brance již volal samostatný nájezd Filipa Beneše, nicméně naši hráči neustále pokračovali v tlaku na soupeře a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání, kdy se z pravé strany pěkným obloučkem trefil Štěpán Beránek. I přes řadu dalších šancí se nám nakonec nepodařilo strhnout vítězství na svou stranu, nicméně všichni naši hráči si zejména za druhý poločas zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení.

Sestava: Nečas - Beránek, Pavel, Müller, Dočekal, Beneš, Opluštil A., Žáček/C/, Sedláček, Ryzí, Okáč.

 

 

9. kolo: 12.4.20143  14:00 h  Kotvrdovice - Drnovice   1:1

 

V prvním zápase jarní části jsme zavítali na trávník vedoucího týmu soutěže - Kotvrdovic. Domácí tým byl před utkáním favoritem a to vzhledem k tomu, že v základní sestavě nastoupilo 6 hráčů ročníku 1999, což bylo na první pohled znát výškovou převahou domácích. To byla však jediná převaha domácích. Před utkáním jsme se museli obejít  o stopera Patrika Dvořáčka, který měl problémy se zády. Naši hráči vstoupili do utkání aktivně, včas přistupovali k soupeři a nedovolili mu prakticky nic. V poli jsme byli jasně fotbalovější, domácí se zmohli pouze na nakopávání míčů a důraznou hru v osobních soubojích. V průběhu prvního poločasu naši hráči ovládali hru, domácí k ničemu nepustili a výsledkem našeho snažení byl vedoucí gól v síti domácích, o který se zasloužil Adam"Sysel" Opluštil. Do konce prvního poločasu nás rozhodčí "okradl" o jasnou penaltu a to po faulu domácího brankáře na pronikajícího Lukáše Žáčka.

   Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Naši hráči drželi míč, hráli svou kombinační hru, domácí pouze nakopávali na své útočníky. Hra se především odehrávala ve středu pole. Když už se zdálo, že zápas dovedeme do vítežného konce, upadl bez cizího zavinění ve vápně útočník domácích a k překvapení všech rozhodčí odpískal penaltu. K ní se postavil brankář domácích, ale trefil pouze tyč, takže fotbalová spravedlnost opět zafungovala. Do konce utkání zbývala 1. minuta, kdy po rohu domácích se míč  snesl na ruku jednoho z našich hráčů, který si chránil obličej a rozhodčí opět nařídil penaltu. Z té se brankář domácích tentokráte nemýlil a stanovil tak výsledek zápasu na 1:1.

   Za výkon v tomto utkání si naši hráči zaslouží velkou pochvalu, nechybělo nasazení, naši hráči byli jednoznačně fotbalovější, za což si vysloužili uznání domácího trenéra i fanoušků.

Sestava: Nečas - Opluštil A, Dočekal, Ryzí, Pavel R. /C/, Beránek, Fiala, Žáček, Beneš, Okáč  

 

 

 

 

 

 

 

1. kolo: 31.8.2013  14:00 h  Kotvrdovice - Drnovice   6:4

V prvním zápase nové sezóny jsme nastoupili na dosud nepoznanou fotbalovou půdu v Kotvrdovicích. V průběhu zápasu jsme byli jasně herně lepším týmem, což po zápase uznali trenéři i fanoušci domácího týmu. Domácí využili možnosti nasazení hráčů ročníku 1999, kdy jich v sestavě měli celkem 6. To se ukázalo rozhodující, kdy domácí těžili pouze s nakopávaných míčů a výškové a váhové převahy. Přesto naši hráči zaslouží pochvalu a to zejména brankář Lukáš Nečas, který se v bráně doslova překonával a nová posila na tuto sezónu z Kunštátu David Dočekal, který odehrál skoro celý zápas a svůj výkon završil brankou. O další branky se postarali ostřílení kanonýři a to Lukáš Žáček 2x a Honzík Fiala.

Sestava: Nečas - Dvořáček, Dočekal, Beránek, Pavel, Fiala, Žáček, Vinkler, Sysel, Opluštil J., Pavlíček, Sedláček, Toman 

2. kolo: 8.9.2013  10:00 h  Drnovice - Olomučany   3:3

 

Za pěkného nedělního dopoledne jsme v prvním domácím utkání přivítali " tradičního" soupeře z Olomučan. Tentokrát celé utkání proběhlo v naprosto klidné atmosféře. Začátek utkání byl z obou stran opatrný. V polovině první půle jsme se během 5. minut dostali do vedenéí o dvě branky, kdy se trefil 2x Fiala. Hosté však stejně odpověděli za dalších 5. minut a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 2:2. Druhá půle byla opět vyrovnaná, naši hráči měli několik gólových šancí, které jsme však nedokázali využít. A tak přišel trest v podobě vedoucí branky hostů, kdy do konce zbývalo 8. minut. Nicméně přišel závěrečný tlak našeho týmu, kdy na konečných 3:3 vyrovnal Tomáš Toman.  

Sestava: Nečas - Muller, Dočekal, Beránek,  Fiala, Žáček, Sysel, Opluštil J., Okáč, Ryzí Pavlíček, Sedláček, Toman 

 

3. kolo: 15.9.2013  10:00 h  Ráječko - Drnovice   2:5

Pro plný bodový zisk jsme si zajeli do Ráječka. Hned v první minutě se po pěkné akci dvojice Fiala - Pavel dostal druhý jmenovaný do vyložené šance, ale těsně minul. V dalším průběhu první půle jsme domácí jasně přehrávali, což jsme přetavili do vedení 3:0, kdy se trefil Dvořáček, Fiala a Toman. Po přestávce navýšil naše vedení na 4:0 Adam Opluštil. Domácím se sice 2 brankami podařilo snížit, na konečných 5:2 pro náš tým však upravil Fiala.

Sestava: Nečas - Muller, Dvořáček, Pavel, Dočekal,  Fiala, Sysel, Okáč, Ryzí, Sedláček, Toman 

 

4. kolo: 22.9.2013  10:00 h  Vísky - Drnovice   3:5

Další utkání jsme sehráli v neděli dopoledne ve Vískách. Vzhledem k mnoha marodům musel trenér pozměnit sestavu a nakonec bylo schopno nastoupit pouze 9 hráčů. Celý zápas se odehrával převážně v naší režii, měli jsme dostatek prostoru pro kombinaci a zakončení. Bohužel velké množství šancí jsme nedokázali proměnit, což vedlo k tomu, že domácí po ojedinělé šanci šli do vedení 1:0. Do poločasu se nám alespoň vyrovnat, ikdyž jsme měli neustálou převahu. Po změně stran jsme na začátku opět pustili domácí do ojedinělého útoku a bylo to 2:1. Po obdržené brance se však naši hráči opět soustředili na svou hru a začali proměňovat šance, což vedlo k obratu a našemu konečnému vítězství 5:3. O naše branky se postarali Filip Sedláček, Adam Sysel, Lukáš Žáček a Filip Beneš 2x. Svou premiéru si odbyl Jirka Tesař, který předvedl nad očekávání dobrý výkon. 

Sestava: Vlach - Tesař, Beneš, Ryzí, Pavlíček, Pavel, Žáček, Sedláček, Sysel

 

5. kolo: 29.9.2013  10:00 h  Drnovice - Černá Hora   4:0

 

Za krásného nedělního dopoledne a v nových dresech jsme v dalším utkání přivítali vedoucí tým tabulky Černou Horu. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, naši hráči předváděli svou typicky kombinační hru a hosty nepustila pozorná obrana do žádné šance. Ke konci poločasu jsme hosty přitlačili k jejich brance a výsledkem byly dvě branky našeho týmu o které se postaral výborně hrající kapitán Fiala. Do kabin jsme tedy odcházeli s vedením 2:0.

   Ve druhé půli jsme již soupeře přehrávali, vytvořili jsme si několik šancí po pěkných kombinačních akcích, které volaly po brankách. Ty nakonec přišly, kdy se prosadili Filip Beneš a Áda "Sysel" Opluštil. Takže po nejlepším výkonu a hře v probíhající sezóně  jsme zaslouženě zvítězili 4:0. 

Sestava: Nečas - Dvořáček, Dočekal, Ryzí, Muller, Sysel, Fiala, Žáček, Beneš, Sedláček

 

6. kolo: 6.10.2013  12:45 h  Drnovice - Kotvrdovice   4:6

 

V dalším zápase jsme přivítali doposud neporažený tým soutěže - Kotvrdovice. Do utkání jsme vstupovali s vědomím výškové převahy soupeře a jeho důrazné hry. Začátek zápasu byl v naší režii a po pěti minutách hry jsme šli do vedení - 1:0. Od té doby jsme přenechali iniciativu hostům, kteří po náhodných akcích, kdy míč pouze nakopli na svého nejlepšího útočníka, šli rázem do vedení a poločas tak skončil 2:5. Po přestávce se naši hráči opět vrátili ke své kombinační hře, zvýšili důraz v osobních soubojích a výsledkem bylo to, že jsme hosty v druhé půli prakticky do ničeho nepustili a ikdyž jsme celkově prohráli  4:6, za druhý poločas si naši hráči zaslouží velkou pochvalu. Branky našeho týmu vstřelili 3x Lukáš Žáček a 1x Adam Syslík Opluštil. 

Sestava: Nečas - Beránek, Okáč, Opluštil J, Ryzí, Muller, Sysel, Fiala, Žáček, Beneš, Sedláček

 

7. kolo: 13.10.2013  09:30 h  Olomučany - Drnovice   1:3

 

V brzkých dopoledních hodinách jsme zavítali na horkou půdu do Olomučan. Úvod zápasu jsme zaspali a hned z prvního rohu domácích jsme inkasovali, kdy obrana zapomněla na zadní tyči zcela volného hráče a bylo to 1:0 pro domácí. To byla však na dlouhou dobu poslední vyložená šance domácích. Od té doby jsme domácí prakticky k ničemu nepustili, začali jsme hrát opět svou kombinační hru a prakticky z každé pozice jsme ohrožovali branku domácích. Výsledek naší snahy na sebe nenechal dlouho čekat, kdy se opřel do míče David Dočekal a bylo srovnáno - 1:1. Ke konci prvního poločasu přišla nejkrásnější akce zápasu. Po krásné kombinační akci Štěpána s Radimem, kdy si z obránců udělali doslova solné sloupy, prvně jmenovaný poslal náš tým do vedení 1:2. Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru, kdy domácí se dostali do dvou vyložených šancí, které však zlikvidoval náš brankář Lukáš Nečas. Do konce zápasu jsme si pak ještě vytvořili několik vyložených šancí, zejména ty Filipa Sedláčka volaly po brance. Pojistku naší výhře dal ke konci zápasu Áda " Syslík" Opluštil - 1:3. Všichni naši hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a za to jak se vyrovnali s tvrdou hrou domácích.  

Sestava: Nečas - Beránek, Dočekal, Ryzí, Pavel, Sysel, Toman, Žáček, Beneš, Sedláček . 

 

7. kolo: 20.10.2013  12:15 h   Drnovice - Ráječko   2:2

 

V dalším domácím utkání se na našem hřišti představil tým z Ráječka. Domácí trenér opět zamíchal se sestavou a dal šanci dalším hráčům ze svého širokého kádru. V první půli jsme měli mírnou převahu, snažili jsme se hrát svou typickou kombinační hru a hosty jsme prakticky do ničeho nepustili. Vytvořili jsme si několik slibných šancí, které jsme však nedokázali využít. Hosty jsme tak pustili do jednoho protiútoku, který jim stačil na to, aby šli do vedení 0:1. V závěru poločasu jsme si vytvořili tlak, který dokázal využít výborně hrající Beneš - 1:1. Do druhé půle jsme nastoupili se snahou vsítit co nejdříve branku, což se nám záhy podařilo, kdy se pěknou ranou trefil Dočekal a vedli jsme 2:1. Od té doby jsme měli místy drtivý tlak, kdy zejména šance Okáče a Beneše volaly po brance. Tyto šance jsme však nevyužili a záhy přišel trest, kdy 5. minut před koncem zápasu hosté po chybě v obraně srovnali na konečných 2:2. 

Sestava: Nečas - Beránek, Dočekal, Ryzí,  Sysel, Toman,  Beneš, Okáč, Müller, Opluštil J. . 

 

8. kolo: 26.10.2013  12:15 h   Drnovice - Vísky   1:1

Poslední zápas této části sezóny na domácí půdě jsme vzhledem k rekonstrukci našeho trávníku sehráli v sousedních Voděradech. Příležitost dostali hráči " z lavičky" a to aby prokázali svoje dovednosti. Běžela 2. minuta zápasu, kdy hosté využili zaváhání našeho brankáře při rozehrávce a prohrávali jsme 0:1. To byla však ze strany hostů jediná šasnce, navíc využitá. Od té doby jsme hosty opět přehrávali svou hrou a výsledkem bylo to, že se nám podařilo do poločasu vyrovnat, kdy se prosadil Adam Opluštil - 1:1. Do druhé půle jsme šli s jasným úkolem a to vpřehrát soupeře a přidat nějakou branku. Nutno říct, že šancí jsme měli opravdu dost. Zejména ty Okáče, Beránka, Vinklera, Müllera, Pavlíčka volaly po jasné brance. Bohužel v posledních zápasech  doplácíme na neproměňování těchto šancí a ne jinak tomu bylo i v tomto zápase, který tak skončil remízou 1:1. Pochvalu za předvedený výkon zaslouží především náš účesový mág Zbyšek Müller a dále stálice jako Štěpa Beránek a Sysel Opluštil.

Sestava: Vlach - Beránek, Ryzí,  Sysel, Pavlíček,Tesař, Vinkler,Dostál , Okáč, Müller, Opluštil J.

 

8. kolo: 3.11.2013  09:15 h   Černá Hora  - Drnovice   4:1

V závěrečném utkání  podzimu jsme zavítali do Černé Hory. Domácí hráči oproti utkání v Drnovicích nastoupili v plné sestavě a na jejich hře to bylo hned znát. Náš tým přijel také v nejsilnějším složení a tato skutečnost nasvědčovala tomu, že to může být kvalitní utkání. To se také potvrdilo a oba týmy předváděli fotbal nejvyšší kvality. Náš tým dostal v úvodu 1. poločasu možnost zahrávat pokutový kop, ten ale Beneš neproměnil. Domácí nás poté z rychlého protiútoku potrestali a šli do vedení 1:0. I ve druhé hráči obou týmů předváděli útočný fotbal, kdy domácí nám odskočili ns rozdíl 3. branek. I přesto naši hráči předváděli opět svou kombinační hru, chybělo pouze trochu štěstíčka v zakončení. Vytoužené branky jsme se nakonec dočkali, kdy po pěkné kombinaci dua Beránek - Beneš skóroval druhý jmenovaný. I přes prohru naši hráči zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon a dalo by se říct, že to byl od našich hráčů vůbec nejlepší výkon celé podzimní části.

Sestava: Nečas - Beránek, Müller, Dočekal, Beneš, Žáček, Fiala, Opluštil A., Ryzí, Sedláček, Toman